Unique Building in Saijo

11 12 2009

Nevertheless,

the most revealing and striking space of the house, unfolds before our eyes on the second floor where the children’s bedroom is located. The walls ascend and converge at the same time to meet at the skylight.

Light vigorously pours through the skylight and into the rest of the house through the central opening where the staircase is located.

Not a conventional children’s bedroom, but who is to say that this house according to today’s standards and not the Yayoi’s era is conventional?

Seems too cool? Please get the detail here:

http://www.yatzer.com/feed_1773_primitive_living_in_saijo,_hiroshima/

Soon enough we could reduce our carbon through this lifestyle!!



Actions

Informations

Leave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>